Reliquia Forum
footfinelydetailed.com - Druckversion

+- Reliquia Forum (https://www.reliquia.net)
+-- Forum: Trashtalk! (https://www.reliquia.net/forum-3.html)
+--- Forum: Discussion Board (English) (https://www.reliquia.net/forum-141.html)
+--- Thema: footfinelydetailed.com (/thread-3824.html)



footfinelydetailed.com - cindyrnguyen - 01-12-2022

"adidas outlet dam släpptes i en myriad av färger, från fast vit till chokladbrun, etc. Mellansulan hade en unik webbingdesign. Varumärket tre ränder gör sitt utseende på sidan, som med de flesta Adidas-modeller.Trefoil-logotypen syns på sidan av fotleden.
</br></br>
Mitt i firandet av Superstars 50-årsjubileum har adidas hittat tid att utrusta sin trail-ready adidas terrex herr rea med ett mix av övertygande färger. Även om den inte är lika högljudd som sin KITH-stödda Free Hiker-motsvarighet, har Skychaser livfulla ""Glory Green"", ""Light Purple"" och ""Hot Pink"" accenter i hela sin diskreta ovandel.
</br></br>
adidas Originals dominerande körning avslutades med introduktionen av adidas nmd r1 dam, en siluett som perfekt blandade inspiration från de tre rändernas förflutna med nickar till några av deras mest ikoniska retro löparmodeller samtidigt som de lägger till BOOST-teknik för en livsstilsväng. Vi har sett ett par nya par som prover under början av det nya året, men ingen har haft en så lockande ovandel som denna sömlösa vita och gråa estetik komplett med ett heltäckande varumärkestryck för en unik look.
</br></br>
adidas ultra boost rea herr har gjort ett stort plask för de tre ränderna när deras formidabla löpare har gått över till livsstilsanvändning. Senare i februari presenterar nu två helt nya färger – 1 för herrarna och 1 för damerna – var och en med livfulla ytskikt ovanpå premium PrimeKnit-konstruktionen genomgående. Medan BOOST-teknologin förblir vit på mellansulan, kontrasterar svarta accenter medan respektive baser lyser i antingen en Bright Crimson-liknande orange och röd kombination eller en kallare nyans av lila och Royal för damerna."