Themabewertung:
  • 0 Bewertungen - 0 im Durchschnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Converse heeft hun nieuwste
08-28-2021, 02:34 AM,
#1
Converse heeft hun nieuwste
Dom samenwerking van converse classic chucks aanbieding een van de belangrijkste iconoclasten van de mode, Ralph Owens, debuteerde vandaag tijdens de Rick Owens herfst 2021-show op het Lido, Venetië, met de verschijning van het eerste ontwerp van het partnerschap, dom TURBODRK Chuck 70. Converse's zwart-witte canvas schoenen por otro lado en Owen's grimmige universum suv modernistisch minimalisme en hedendaagse luxe hebben onafhankelijk bestaan, maar zijn door dom jaren heen duidelijk found elkaar verbonden. Het is definitely een connectie die Owens ertoe bracht de DRKSHDW SS14 RAMONES te introduceren, een subversieve interpretatie suv Converse's eerste basketbalsilhouet por otro lado en een klassieke betekenaar suv cultuur - de Place Taylor All Star.

Hierbei nemen we de Chat X Golf Le Fleur One Star Green onder de loep. Deze heldere en gedurfde colourway lijkt een nieuwe uitverkoop tegul worden voor de Tyler The Creator-samenwerking. Houd het op deze pagina voor meer updates en release-herinneringen in de aanloop naar de lancering. In tegenstelling tot de conventionele converse one star nederland online heeft dit paar een bloemmotief op de zijwand. Het is definitely uniek anders en onderscheidt dit meteen als exclusief. Dit paar toont een blauwgekleurde bloem die contrasteert met een groene kleurstelling. Dikke suède overtrekken found textuur van hiel tot teen die er niet alleen goed uitzien, maar ook warm comfort bieden tijdens de wintermaanden. Geologi het andere blijft trouw aan het OG-ontwerp found een tussenzool met laag profiel en een kleverige buitenzool onder de voet.

Net als de All of Star, Auckland en Thunderbolt, vindt de Converse Prise Purcell een plaats with het hedendaagse schoenenlandschap found een gemoderniseerde kijk op de klassieker. Geïnspireerd doorstep het tenniserfgoed van het merk, is de Prise Purcell Modern gemaakt suv eersteklas volnerfleer een comfortabele rit en een gestroomlijnd uiterlijk. "De Converse Prise Purcell Modern is een nieuwe kijk op een van onze meest iconische silhouetten", zegt Bryan Cioffi, Vice President/Creative Director suv Converse Global Footwear. “Het combineert op behendige wijze ons rijke rechtbankerfgoed converse jack purcell verkoop online found een strak, modern style and design, waardoor onze consumenten meer krijgen van wat ze willen.

Converse heeft hun nieuwste samenwerking stopgezet, waarbij het ontwerpteam de krachten bundelt met de with LA gevestigde skate-ondernemer Mikey Alfred en zijn angelo bervicato, Illegal Civilization. De competitors creëerden een geheel nieuwe skatecollectie met verschillende silhouetten voor de skategemeenschap. Dom Converse X Illegal World limited edition-collectie zal drie iconische Converse-silhouetten bevatten with de Jack Purcell, Thunderbolt en One Star Professional player. De Illegal Civilization Prise Purcell heeft een zwart-witte kleurstelling. De sneaker heeft een skategericht ontwerp, een bovenwerk van zwart paper converse pro leather nederland sale met Illegal Civilization-logo por otro lado en details op de achterkant en de tong.


Nachrichten in diesem Thema
Converse heeft hun nieuwste - von Yoepmohan123 - 08-28-2021, 02:34 AM
RE: Converse heeft hun nieuwste - von leorasy89 - 02-29-2024, 06:08 AM
RE: Converse heeft hun nieuwste - von leorasy89 - 02-29-2024, 06:10 AM

Gehe zu:


Benutzer, die gerade dieses Thema anschauen: 1 Gast/Gäste

Impressum | Kontakt | Reliquia Website | Nach oben | Zum Inhalt | Archiv-Modus | RSS-Synchronisation